دم کرده دارچین و زنجبیل

 

مواد لازم:

دارچین خرد شده: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل: به اندازه یک بند انگشت

عسل: دو قاشق غذاخوریدم کرده دارچین و زنجبیل

آب جوش: 3 لیوان

 

دارچین خرد شده: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل: به اندازه یک بند انگشت

عسل: دو قاشق غذاخوری

آب جوش: 3 لیوان

طرز تهیه:

دارچین و زنجبیل را در قوری ریخته و 3 لیوان آب جوش را به آن اضافه و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

دم کرده آماده سرو است برای بهتر شدن طعم می توان این دم کرده را با عسل میل نمود.
زنجیل: جزء گیاهان داروئی می باشد دارای خواص: ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، ضد سرفه، محرک سیستم ایمنی و محرک هضم غذا می باشد.

مصرف زیاد عصاره زنجبیل و یا دم کرده فوق به خانم های باردار و شیرده توصیه نمی گردد.

این دم کرده را در مواقعی که دچار فشار خون پایین هستید استفاده نکنید.

مصرف زنجبیل باعث تقویت معده و کبد و هضم کننده غذا می باشد و طبیعت گرم دارد.

در معالجه کم خونی، بی اشتهایی و بیماری آسم این دم کرده بسیار مفید است.

دارچین: سرشار از یک ماده معدنی مهم به اسم منگنز است. این ماده معدنی برای استحکام استخوان ها مفید است و به فعالیت بهتر غده تیروئید و اعصاب کمک می کند.

مصرف این دم کرده را به افرادیکه مدام دچار سردردهای میگرنی هستند توصیه می نمائیم.