نکته هایی از « پروژه سرطان » از موسسه PCRM :

به طور طبیعی غذاهای روزانه شما ( صبحانه – ناهار – شام ) رنگارنگ است . این جدول می تواند راهنمایی برای داشتن یک سبد تغذیه ای باشد که بتوان در آن سبد به وفور غذاهای « جلوگیری و مبارزه کننده با سرطان » را یافت کرد . رنگدانه هایی که در میوه جات و سبزیجات موجود است ترکیبهای حفاظتی در آن را نشان می دهد . جدول زیر  از رنگهای غذاهای متفاوت ، قدرت تقویت سیستم ایمنی و ضد سرطانها را نشان می دهد .

 

مواد حفاظتی رنگارنگ و اثر بخشی ممکن

غذاها

رنگها

لیکوپن : دارای خواص آنتی اکسیدانی و کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات

گوجه فرنگی و تولیدات آن – هندوانه

قرمز

بتاکارتن : محافظت از سیستم ایمنی بدن و یک آنتی اکسیدان قوی

هویج – سیب زمینی – انبه – کدو تنبل

نارنجی

ویتامین سی و فلاونوئید : جلوگیری از رشد سلول تومور – دارای موادی در دفع سموم مضر

مرکبات – لیموها – گریپ فروت – عنبه – هلو و شفتالو

زرد- نارنجی

اسید فولیک و ویتامین B9: کمک به ساختن سلول های سالم

اسفناج کلم پیچ سبزیجات خانواده کلم

سبز

به جذب خواص آنتی اکسیدانی گیاهان کمک میکند و وجود استروژن اضافی و مواد کارسینوژنیک در بدن را محدود می کند

کلم بروکلی – بروکسل - جوانه ها – گل کلم و برگ کلم

سبز – سفید (سبز کمرنگ )

تخریب سلولهای سرطانی و کاهش تقسیم سلولی و محافظت از سیستم ایمنی بدن

سیر – پیاز – موسیر و پیاز کوهی – مارچوبه

سفید – سبز ( سبز مایل به سفید )

آنتی اکسیدانها : تخریب رادیکال های آزاد

زغال اخته – انگور – آلو

آبی

سبب کاهش تولیدات استروژن و هورمونهای اضافی میشود

انگور – توت – آلو

قرمز ارغوانی

فیبر : دفع کننده مواد زائد و اضافی و مواد کارسینوژنیک از بدن

همه حبوبات و سبزیها

قهوه ای

** لازم به ذکر است که مواد کارسینوژنیک به مواد سرطان زایی گفته می شود که در اثر فرایند پخت (خصوصاً در فرآورده های گوشتی) به وجود می آید .

ترجمه کاتالوگی از موسسه PCRM به نام The Nutrition Rainbow

Tips From The Cancer Project : The CANCER PROJECT